 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
Recept na Námořnické maso podle Radka
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Řízky lehce naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleje po obou stranách prudce opečeme. Opečené vyjmeme. Na zbylém oleji osmahneme dozlatova na kroužky nakrájenou cibuli. Potom nakrájíme na kolečka brambory a pokládáme je na dno předem tukem vymaštěného kastrolku. Vrstvu brambor osolíme, opepříme. Potom přidáme opečené roštěnky, na které položíme osmahnutou cibuli a na tenkoé plátky pokrájený česnek. Maso pokryjeme další vrstvou brambor, znovu osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Potom vše zalijeme pivem a pečeme v dobře vyhřáté troubě asi jednu hodinu, když je vrchní vrstva brambor dozlatova upečená. Pokrm doplníme zeleninovým salátem
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Námořnické maso podle Radka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/namornicke-maso-podle-radka">Recept: Námořnické maso podle Radka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Námořnické maso podle Radka:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Libové (kýta, ...)
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|