         
 
  
     | 
    
    Recept na Kološvárské zelí podle Pavla
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:Kroupy přebereme,namočíme, můžeme v troše vody předvařit 
Zelí pokrájíme na kratší kousky 
Maso pokrájíme na kostky, je možno i dopředu a naložit s kořením, solí a česnekem na 1 - 2 dny do zakryté nádoby uchovávané v chladničce. Je vhodné povrch zakápnout olejem, maso nakřehne dříve a je uzavřeno proti nadměrné oxidaci. 
Klobásu pokrájíme na kolečka 
 
Plníme do zapékací misky, na plech či do pekáče po vrstvách: 
Zelí, kroupy, maso, kroupy, klobása, kroupy, zelí. 
Zalijeme trochou smetany (já ji smíchám s jogurtem) 
případně vývaru či vody z krup. Dáme upéct, pokrm by se měl dát vyjmout po nakrojení v pevných kostkách, nemůže zásadně téct anebo se úplně rozpadat. Servírujeme polité troškou kyselé smetany či jogurtu. 
Dávky podle počtu osob - pro čtyři osoby cca 1/2 kg krup a přiměřeně masa, klobás a zelí 
Dobrou chuť.    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kološvárské zelí podle Pavla, zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/kolosvarske-zeli-podle-pavla">Recept: Kološvárské zelí podle Pavla</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kološvárské zelí podle Pavla:
     
   
   
        
  
                 
            
     |