|  
 
 | 
  
    |  | Recept na Kapušniok - slezská specialita |  |  |  |  | 
 Postup přípravy:
 Brambory natřeme, přidáme vejce a mouku tak, aby vznikla konzistence stejná jako na bramboráky dále dle chuti okořeníme česnekem, mletým pepřem solí, majoránkou a důkladně promícháme.Zelí nakrouháme a podusíme klasicky na másle a cibuli do poloměkka!
 Pekáč vytřeme olejem, na dno nalijeme polovinu připraveného bramborového těsta a na tuto první vrstvu naložíme podušené zelí. Nahoru nalijeme druhou polovinou bramborového těsta, které rovnoměrně urovnáme.
 Celé máslo pokrájíme na plátky a rozložíme po celém povrchu kapušnioka.
 Dáme do vyhřáté trouby a pečeme cca 1 hodinu až je povrch dozlatova.
 Pokud jste dlouho nejedli něco opravdu vynikajícího, neváhejte, vřele doporučuji.
 Pozn.: pokud vše nesníte hned - po studenu taky vynikající...
 
 
 
  |  | Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Kapušniok - slezská specialita, zkopírujte si následující kód: |  |  
  |  | | <a href="http://www.varimerecepty.cz/kapusniok-slezska-specialita">Recept: Kapušniok - slezská specialita</a> | 
 |  |  
  |  |  |  | 
 
  Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kapušniok - slezská specialita:
 
 
  
 |