 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Hříšné koleno
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Umyté koleno narežeme tak, aby na koži vznikli kosoštvorce. Z trochy čierneho piva, oleja, cukru, francúzskej horčice a roztlačeného cesnaku urobíme kašu. Tú dobre votrieme do narezanej kože a necháme deň odstáť v chladničke. Koleno vložíme do pekáča, podlejeme celým pivom, v ktorom sme pred tým rozmiešali polievkovú lyžicu cukru (+ lyžicu sladkej sójovej omáčky). Pridáme na polovicu rozkrojenú hlavičku cesnaku, celé feferónky, na polovice rozrezané cibule, bobkový list a kmín. Pečieme v zakrytom pekáči asi hodinu a pol. Priebežne podlievame pivom a potierame šťavou z výpeku. Nakoniec koleno odkryjeme a necháme dopiecť do chrumkava asi pol hodiny. Podávame s čerstvou cibuľou, uhorkami a feferónkami.
pepros
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Hříšné koleno, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/hrisne-koleno">Recept: Hříšné koleno</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hříšné koleno:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|