| Zbrojní průkaz | Pletení | Rybář | FormOffice | Email šablony | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | DWN.cz | EET Účtenky | Hromadné emaily | Omalovánky | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Hříšné koleno


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:30.5.2017

Ingredience:

1 - 2 bravčové kolená
2 čierne pivá
2 hlávky cesnaku
2 cibule
3-4 feferónky
francúzsku horčicu
Prísady:
celé čierne korenie
nové korenie
bobkový list
cukor
rasca (+ sladká sójová omáčka)

Popis:

Umyté koleno narežeme tak, aby na koži vznikli kosoštvorce. Z trochy čierneho piva, oleja, cukru, francúzskej horčice a roztlačeného cesnaku urobíme kašu. Tú dobre votrieme do narezanej kože a necháme deň odstáť v chladničke. Koleno vložíme do pekáča, podlejeme celým pivom, v ktorom sme pred tým rozmiešali polievkovú lyžicu cukru (+ lyžicu sladkej sójovej omáčky). Pridáme na polovicu rozkrojenú hlavičku cesnaku, celé feferónky, na polovice rozrezané cibule, bobkový list a kmín. Pečieme v zakrytom pekáči asi hodinu a pol. Priebežne podlievame pivom a potierame šťavou z výpeku. Nakoniec koleno odkryjeme a necháme dopiecť do chrumkava asi pol hodiny. Podávame s čerstvou cibuľou, uhorkami a feferónkami.
pepros


Jít na recept Hříšné koleno >>