
|
Recept na Francouzský koláč slaný
|
|
 |
| |
Postup přípravy:1/2 listového těsta vyložíme pekáček. Osmažíme cibulku se slaninou, polovinou pomažeme těsto, druhou vmícháme do náplně = tvaroh, trochu smetany ( nesmí to být moc řídké), vejce, vařená nadrobno nakrájená zelenina, koření, uzené maso. Zakrýt druhou půlkou těsta, okraje spojit a přitlačit. Horní těsto propíchat vidličkou.
Péct 20-30 min. na 230°C.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Francouzský koláč slaný, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/francouzsky-kolac-slany">Recept: Francouzský koláč slaný</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Francouzský koláč slaný:

|