 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Drobné ovoce s vanilkovou omáčkou
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Maliny přebereme, všechno ovoce omyjeme a osušíme, jahody překrojíme napůl. Vanilkový lusk podélně rozřízneme, vyškrábneme dřeň. Dřeň i lusk, 150 ml šťávy z černého rybízu, cukr. Přidáme ovoce a uvedeme do varu. Vanilkový pudink rozpustíme v 6 lžících studené vody, vmícháme do ovocné směsi a ve studené vodní lázni necháme vychladnout. Během chlazení směs několikrát rychle promícháme, aby se nevytvořil škraloup.
Na vanilkovou omáčku rozpustíme obsah balíčku v 6 lžících mléka. Zbylé mléko s cukrem a vanilkovým cukrem uvedeme do varu, zahustíme rozpuštěným vanilkovým práškem, krátce povaříme. Vanilkovou omáčku vychladíme ve studené vodní lázni.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Drobné ovoce s vanilkovou omáčkou, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/drobne-ovoce-s-vanilkovou-omackou">Recept: Drobné ovoce s vanilkovou omáčkou</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Drobné ovoce s vanilkovou omáčkou:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Ovoce
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|