 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
Recept na Ďabelský toast
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Pórek dobře opereme a pokrájíme na kolečka. Tvrdý sýr najemno nastrouháme. Pfeferonky rozkrájíme nadrobno. Na tuku osmahneme cibulku, přidáme mleté maso, okořeníme pepřem a paprikou a za stálého míchání asi 3 minuty zprudka opékáme. Potom do směsi přimícháme podle chuti kečup a hořčici, prolisovaný česnek a pfeferonky, osolíme a ještě chvíli dusíme. Připravenou směs necháme vychladnout.
Troubu předehřejeme na 220°C
Veku šikmo nakrájímena plátky, které opečeme z obou stran.
Všechny plátky veky potřeme silnou vrstvou masové směsi a posypeme pórkem a sýrem.
Zapékáme v troubě 3 - 5 minut.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Ďabelský toast, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/dabelsky-toast_1">Recept: Ďabelský toast</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Ďabelský toast:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Tousty
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|