| Omalovánky | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Rybář | EET Účtenky | Pletení | Recepty doma | Hromadné emaily | Domácí účto | Snadné hubnutí | Email šablony | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Ďabelský toast


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:29.8.2014

Ingredience:

1 veka
200 g mletého masa
150 g tvrdého sýra
1 cibule
1 pórek
2 pfeferonky
2 stroužky česneku
kečup
hořčice
sůl
pepř
sladká paprika
tuk

Popis:

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Pórek dobře opereme a pokrájíme na kolečka. Tvrdý sýr najemno nastrouháme. Pfeferonky rozkrájíme nadrobno. Na tuku osmahneme cibulku, přidáme mleté maso, okořeníme pepřem a paprikou a za stálého míchání asi 3 minuty zprudka opékáme. Potom do směsi přimícháme podle chuti kečup a hořčici, prolisovaný česnek a pfeferonky, osolíme a ještě chvíli dusíme. Připravenou směs necháme vychladnout.
Troubu předehřejeme na 220°C
Veku šikmo nakrájímena plátky, které opečeme z obou stran.
Všechny plátky veky potřeme silnou vrstvou masové směsi a posypeme pórkem a sýrem.
Zapékáme v troubě 3 - 5 minut.


Jít na recept Ďabelský toast >>