| Omalovánky | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Rybář | EET Účtenky | Pletení | Recepty doma | Hromadné emaily | Domácí účto | Snadné hubnutí | Email šablony | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | FormOffice |
|
| ||||||||
Ďabelský toast | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 veka | ||||||||
Popis: Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Pórek dobře opereme a pokrájíme na kolečka. Tvrdý sýr najemno nastrouháme. Pfeferonky rozkrájíme nadrobno. Na tuku osmahneme cibulku, přidáme mleté maso, okořeníme pepřem a paprikou a za stálého míchání asi 3 minuty zprudka opékáme. Potom do směsi přimícháme podle chuti kečup a hořčici, prolisovaný česnek a pfeferonky, osolíme a ještě chvíli dusíme. Připravenou směs necháme vychladnout. |