![img/kat16.png](img/kat16.png) |
Kategorie receptů |
|
|
![email16.png](img/email16.png) |
Recepty na email |
|
|
![recept](img/dwn16.png) |
Doporučujeme |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
|
|
![reklama](img/reklama.jpg)
|
Recept na Žižkovští utopenci s hořčicí a česnekem
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Vuřty sloupeme a z jedné strany ( podélně ) asi do 2/3 nařízneme. Řez vytřeme hořčicí a vložíme plátek okurky. Na druhé straně uděláme několik kratších a méně hlubokých řezů a do nich vložíme po 1-2 plátcích česneku. Řezy s náplní vždy zamáčkneme. Do sklenice dáme vrstvu zeleniny, vrstvu vuřtů, cibule a koření a stále pokračujeme v nakládání až je sklenice plná ( končíme cibulí ). Do vychladlého nálevu z Deka přilijeme ještě 1-1.5 dl octa, promícháme a zalijeme naložené vuřty. Zbytek nálevu schováme. Zbylé plátky česneku přidáme do nádoby k vuřtům. Necháme 7-10 dní v chladu ( dole v ledničce, lehce pokryjeme alobalem ). Pokud se nálev vsákne, doléváme jej ze zbylého.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Žižkovští utopenci s hořčicí a česnekem, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zizkovsti-utopenci-s-horcici-a-cesnekem_1">Recept: Žižkovští utopenci s hořčicí a česnekem</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Žižkovští utopenci s hořčicí a česnekem:
![reklama](img/reklama.jpg)
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
|
![](img/new16.png) |
Nové-upravené recepty |
![RSS - Nové a aktualizované recepty](img/rss.png) |
|
Utopenci
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Ostaní |
|
|
|