|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Žižkovští utopenci s hořčicí a česnekem
|
|
|
| |
Postup přípravy:Vuřty sloupneme a z jedné strany podélně do 2/3 nařízneme. Řez vytřeme hořčicí a vložíme plátek okurky. Na druhé straně uděláme několik hlubokých řezů a do nich dáme po 1-2 plátcích česneku. Řezy s náplní vždy zamáčkneme.
Do sklenice dáme vrstvu zeleniny, vrstvu vuřtů, cibule a koření a stále pokračujeme v nakládání – poslední vrstva je cibule.
Do vychladlého nálevu z Deka přilijeme ještě 1,5 dcl octa, promícháme a zalijeme vuřty. Zbytek nálevu uchováme na příště. Zbylý česnek přidáme do sklenice.
NECHÁME 7-10 dnů v chladu – lehce přikryjeme alobalem. Když se lák vsakuje, doléváme ze zbylého.
DOBROU CHUŤ !!!
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Žižkovští utopenci s hořčicí a česnekem, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zizkovsti-utopenci-s-horcici-a-cesnekem">Recept: Žižkovští utopenci s hořčicí a česnekem</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Žižkovští utopenci s hořčicí a česnekem:
Recepty doma - PC kuchařka zdarma Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Utopenci
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|