|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Židovské řízky
|
|
|
| |
Postup přípravy:Rozetřeme česnek se solí, řízky naklepeme a potřeme z obou stran rozetřeným česnekem. Z vajíčka a hladké mouky připravíme hladké těstíčko, které můžeme vylepšit trochou piva. V takto připraveném testíčku řízky namočíme z obou stran a smažíme na pánvi podle druhu masa. Po odstavení z pánve ihned posypeme nastrouhaným sýrem a podáváme nejlépe s vařeným bramborem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Židovské řízky, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zidovske-rizky">Recept: Židovské řízky</a>
|
| |
| | |
žiřízky
Máte tam dvě zásadní chyby, asi nevařte kuchyň, které nerozumíte.
za prvé, rozhodně ne maso z vepřového.
za druhé, židé nekonzumují nikdy dohromady jídlo z masa a mléčných výrobků.
Je to stejný nesmysl, jako rabínova kapsa, která je sice z kuřecího, ale nacpaná vepřovou šunkou a nivou.
Napsal: Lucie dne 7.11.2013 16:37:48
|
žid.řízky
Jak můžete dávat vepřové maso ,když židi VEPŘOVÉ maso NEJÍ???
Napsal: lomačka dne 17.4.2011 17:33:43
|
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Židovské řízky:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Řízky
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|