| Email šablony | Počítej Kalorie | EET Účtenky | DWN.cz | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Pletení | FormOffice | Recepty doma | Rybář | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky > Zahuštěné > Zelné Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Zelňačka ze žebírek

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 8
Autor:
Zobrazeno/týden: 2638x / 5x
Přidáno/změněno: 29.7.2015
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Polévky - Zahuštěné - Zelné
- Zelenina - Listová - Kysané zelí

Inredience:

1 kg uzených žebírek
100 g uzené slaniny
4 pol. lžíce hl. mouky
1 kg kysaného zelí
paprika sladká
kmín
pepř
1/2 kg oloupaných syrových brambor
vegeta papriková
kostka vývar knorr



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

uvaříme uzená žebírka, slejeme a do vývaru rozšleháme připravenou jíšku z vysmahnuté slaniny, hl. mouky a na konec zamíchané sl.papriky. Dál mírně vaříme asi 15 min. Přidáme kysané zelí ( případně kmín není-li ho dost v kysaném zelí)a po 15 min přidáme na kostky nakrájené syrové brambory, vaříme dál asi 15 min a přidáme pepř, kostku vývaru knorr, ochutíme a přisolíme dle potřeby paprikovou vegetou a nakonec vmícháme uzené maso vybrané z uzených žebírek. Polévku překulíme a odstavíme. Konzistence by měla být spíš hustší. Tato polévka je přesnídávková a s čerstvým chlebem je to pochutnáníčko.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zelňačka ze žebírek:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zelné
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Francouzská zelňačka 07.12.
Valašská kyselica od Jana 07.12.
Vánoční zelňačka II. 25.07.
Polévka z pekingského zelí 23.06.
Kapustová polévka s vejcem 28.04.
Polévka z čínského zelí 31.10.
Kapustnice se smetanou 08.10.
Rychlá zelňačka 08.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2023. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0936s norob)