| Pletení | Domácí účto | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Email šablony | DWN.cz | EET Účtenky | FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Rybář | Hromadné emaily | Omalovánky | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Pomazánky > Masové Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Vepřovky

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 6436x / 6x
Přidáno/změněno: 13.5.2013
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Pomazánky - Masové

Inredience:

Vepřový bůček
sůl
voda



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Vepřový bůček nakrájíme na kostky asi 3x3 cm,přidáme sůl(dle množství masa a chuti) a dobře promícháme.Potom nacpeme do zavařovacích sklenic,asi do 3/4 objemu a přidáme 1-2 polévkové lžíce vody(do větší zavařovací sklenice 2 lžíce a do menší 1 lžíci).Sklenice zavřeme víčky a vložíme do hrnce s vodou a uvedeme do varu.Vaříme 90 minut.Potom sklenice vyjmeme a necháme vychladnout.Druhý den vaříme 120 minut,opět vyjmeme a necháme vychladnout.Hlavně je podstatné dodržet postup,a vařit dvakrát.Druhý den můžeme mazat na chleba.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřovky:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Masové
Jednoduchá pomazánka z Luncheon Meat Pork 13.12.
Játrová paštika s vejci 28.12.
Paštika s drůbežími jatérky a pomerančovým čatní 15.12.
Čabajská pěna 06.11.
Šunková pěna 08.10.
Domácí paštika Majka 13.09.
Játrová paštika III. 05.09.
Rychlá jednoduchá pomazánka od Martina 21.08.
Paštika z telecích jater 31.10.
Bůčková pomazánka na tousty 12.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0585s norob)