| FormOffice | Počítej Kalorie | Domácí účto | EET Účtenky | Recepty doma | Pletení | Email šablony | Rybář | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Speciální druhy mas > Hlemýždi Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Šnečí specialita

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 05:00
Počet porcí: 3
Autor:
Zobrazeno/týden: 2434x / 3x
Přidáno/změněno: 19.8.2013
Kategorie: - Maso - Speciální druhy mas - Hlemýždi
- Speciality

Inredience:

cca 30 slimákov v ulitách
omáčka (podla chute,alebo maoneza)
bujon
1 dl olivového oleja
5 strúčikov cesnaku
300g soľ
4 dl ocot



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Slimáky necháme cca 2-3 dni v miestnosti bez stravy, aby sa im vyprázdnili vnútornosti. Potom ich varíme cca 3 hodiny v osolenej vode s octom, aby stratili sliz a premyjeme ich pod studenou tečúcou vodou.
V hrnci rozvaríme bujon, vložíme doň premyté slimáky a varíme až kým sa slimáky neuvolnia z ulít. Uvoľnené slimáky vyberieme z bujonu, nadrežeme a vyberieme z nich vnútornosti.
Na panvici spražíme na olivovom oleji cesnak, podlejeme vodou, pridáme vyčistené slimáky a necháme dusiť cca 30 minút. Do panvice pridáme omáčku (alebo majonezu) a na miernou ohni ešte cca 10 min. dodusíme. Podávame s tmavým pečivom alebo zeleninou (odporúčam lístky ľadového šalátu).

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Šnečí specialita:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Hlemýždi
Pomazánka ze šneků 18.10.
Hlemýždi 02.02.
Šnečí specialita 19.08.
Šneci na červeném víně 08.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1902s norob)