| Omalovánky | Domácí účto | FormOffice | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Formuláře na PC | Pletení | Email šablony | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Prorostlé (bůček, plecko, krkovička) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Salát pro muže

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:40
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 1975x / 10x
Přidáno/změněno: 9.6.2019
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Saláty - Kuřecí, masové
- Zelenina - Listová - Hlávkové zelí

Inredience:

600 g hlávkového zelí
350 g vepřové krkovice
120 g anglické slaniny
140 g cibule
150 g sterilovaných paprik
50 g křenu
sůl
přírodní cukr
olej
ocet
směs pepřů
drcený kmín



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Hlávkové zelí nakrájíme na jemné nudličky, přidáme sůl, olej a cukr, lehce promícháme a uložíme do lednice.
Vepřovou krkovici nakrájíme na drobné kousky a opékáme na je na pánvi, dokud nevzniknou vypečené škvarečky. Přisypeme jemně nakrájenou a po chvíli i slaninu. Osolíme, přidáme trochu cukru, který necháme zkaramelizovat, zastříkáme octem a jakmile vše zašumí, stáhneme z tepla a vmícháme do prochlazeného zelí.
Doplníme pokrájenými paprikami, nastrouhaným křenem nebo i dochutíme octem a hned podáváme.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Salát pro muže:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Vepřové koleno jedna báseň 14.08.
Vepřové válečky 14.08.
Kotlety z Texasu 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2022. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1014s norob)