| Snadné hubnutí | Recepty doma | Hromadné emaily | DWN.cz | FormOffice | Zbrojní průkaz | Pletení | EET Účtenky | Email šablony | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Počítej Kalorie | Rybář | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Drůbež > Kuře Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Kuře v pečícím sáčku

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 164x / 10x
Přidáno/změněno: 13.12.2021
Kategorie: - Maso - Drůbež - Kuře
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso
- Zelenina

Inredience:

1 kuře
1kg brambor
1 mražena zelenina
2 velke cibule
4 stroužky česneku
sůl
grilovaci kořeni na kuře



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

oloupeme si brambory a nakrajime na kostky,
mraženou zeleninu nechame povařit ve slane vodě, aby jen prošla varem a prudce schladime.
očistime si kuře , rozpůlíme osolime a okořenime,
nakrajime si cibuli a česnek.
Připravime si pečici sáček jeden konec zavažeme,
do takto připraveneho sačku vložime brambory, zeleninu ,cibuli a česnek osolime a promichame potom vložime kuře opatrně přilijeme vodu asi 2 dcl.
saček zavažeme z druhe strany položime na pekáč a vložime ko trouby pecčeme na 2OO stupnů asi 1:20
po upečeni dávejte pozor na horkou paru ktera je v sačku saček opatrně propichneme nechane utect paru rozřizneme a mužeme podavat.
Přeji dobrou chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kuře v pečícím sáčku:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Kuře
Kuřecí kostky s omáčkou z desertního vína 13.12.
Zámecký paprikáš 13.12.
Exotická směs z prsíček 13.12.
Kuře v bramborách 13.12.
Kuřecí řízky po filipínsku 13.12.
Kuře na kari II. 13.12.
Kuře v pečícím sáčku 13.12.
Kuře s hořčicovou omáčkou 13.12.
Kuře po řecku II. 26.10.
Kuřecí prsa s nivovou omáčkou a zeleným kořením 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2022. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1226s norob)