| Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Rybář | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Pletení | Domácí účto | Omalovánky | FormOffice | Hromadné emaily | Email šablony | Snadné hubnutí | Recepty doma | Zbrojní průkaz | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Drůbež > Krůta Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Krůtí prsa plněná kuřecímy játry

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1623x / 4x
Přidáno/změněno: 24.10.2017
Kategorie: - Maso - Drůbež - Krůta
- Maso - Vnitřnosti - Ostatní
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso
- Maso - Upravená masa - Závitky a masa nadívané

Inredience:

400 g krůtích prsou
300 g kuřecích jater
1 cibule
2 stroužky česneku
2 lžíce kečupu
sůl, pepř
olej na smažení
mouka na posypání



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

krůtí prsa podélně nařízneme, rozložíme a naklepeme na větší plát.
V pánvi s rozehřátým olejem dozlatova osmažíme najemno nakrájenou cibulku.
Kuřecí játra očistíme a nakrájíme je na malé kousky. Přidáme na pánev s cibulkou a orestujeme. orestovaná játra smícháme v pánvi s kečupem a česnekem nakrájeným na plátky. Poté vše ještě chvilku dusíme.
Orestovaná jatýrka osolíme a opepříme.
Hotovou směs dáme na střed krůtího plátku a zabalíme. Maso spojíme špejlí nebo páratkem, zlehka pomoučíme a osmažíme.
Hotovou kapsu podáváme s pečenými bramborami.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Krůtí prsa plněná kuřecímy játry:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Krůta
Krůtí delikatesa 10.11.
Špagety s kečupem - vlastní boloňská úprava 13.12.
Krůtí řízečky se zeleninou a zakysanou smetanou 25.07.
Krůtí guláš s klobásou 25.07.
Krůtí prsa na šlehačce 18.07.
Krůtí překvapení s broskví 07.12.
Krůta s pomeranči 23.01.
Krůtí maso se žampiony 23.06.
Vánoční krůta podle Jamieho Olivera 09.06.
Krůtí rolky Gyros 06.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0731s norob)