|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Králík po vesnicku
|
|
|
| |
Postup přípravy:Většího králíka naporcujeme, menšího necháme v celku. Olej, víno a vodu smícháme, přidáme pepř, papriku, hořčici, kečup, nadrobno nakrájenou cibuli a na tenké plátky pokrájený česnek. Směs osolíme a vlijeme na připraveného králíka v pekáči. zakryjeme utěrkou a necháme marinovat nejméně do druhého dne (nebo i déle) v chladu. Pak pekáč s masem v nálevu vložíme do trouby a necelé dvě hodiny pečeme při střední teplotě. Pokud bude třeba, podlijeme maso horkou vodou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Králík po vesnicku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/kralik-po-vesnicku">Recept: Králík po vesnicku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Králík po vesnicku:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Marinády
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|