| Recepty doma | Snadné hubnutí | Rybář | FormOffice | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Pletení | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Omalovánky | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Zvěřina Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Jelení ragú na červeném víně

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1586x / 2x
Přidáno/změněno: 17.2.2017
Kategorie: - Maso - Zvěřina - Jelen
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem

Inredience:

800g jelenieho plecka bez kosti
1/2 lyžičky korenia
2 lyžice hladkej múky
4 lyžice oleja
150g cibule
3/8 l červeného vína
1 bobkový list
2 klinčeky(hřebíčky)
6 gulôčok korenia
150g kyslej smotany
1 lyžička sladkej papriky
soľ
korenie .



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Na prípravu jelenieho ragú sa používa lacnejšie mäso . Má byť dobre odležané a malo by mať tmavočervenú farbu, zbavené šliach a blán. Čas dusenia môže byť rôzny - podľa kvality(stáří) mäsa.
Mäso pokrájame na trojcentimetrové kocky, posolíme, okoreníme a obalíme v múke. Olej poriadne rozpálime, mäsové kocky dáme zo všetkých strán opražiť. Cibuľu krátko restujeme s mäsom, pridáme červené víno a korenie.
Ragú dusíme pri miernej teplote, kým mäso nezmekne.
Po zmäknutí mäso vyberieme, šťavu zahustíme kyslou smotanou, v ktorej sme rozmiešali hladkú múku s paprikou. Dáme povariť, precedíme a hotovú omáčku dochutíme soľou a korením.
Mäso zohrejeme v omáčke, no nevaríme! Pred podávaním ho dáme na 5 minút odležať.

Vhodná príloha:
Šalát z červenej kapusty(zelí) v pomarančovom náleve s cibuľou, jablkami, vlašskými orechmi a medom - zemiakové krokety.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jelení ragú na červeném víně:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zvěřina
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Sekaná z muflona 23.01.
Kančí se šípkovou omáčkou 28.12.
Myslivecké právo - zvěřina 28.12.
Bažantí polévka 09.06.
Kančí hřbet na česneku 28.04.
Srnčí filé po lesnicku 08.10.
Divoká sekaná 05.09.
Hubertův guláš z divočáka 05.09.
Srnčí guláš se žampiony 27.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0811s norob)