| Pletení | Rybář | Počítej Kalorie | FormOffice | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Omalovánky | Snadné hubnutí | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Email šablony | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Plodová > Paprika Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Harisa - pikantní přísada do jídel

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 8083x / 4x
Přidáno/změněno: 7.6.2009
Kategorie: - Zelenina - Plodová - Paprika

Inredience:

1 kg očištěných barevných paprik
30 dkg soli



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Papriky pomeleme na masovém mlýnku, smícháme se solí.
Naplníme do sklenek a dobře uzavřeme. Nesterilizujeme.
Směs je vhodná do polévek, gulášů, pod různá masa, na jednohubky a do pomazánek.
Přidáme-li feferonku - harisa získá pikantní chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Harisa - pikantní přísada do jídel:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Paprika
Vepřové po kanadsku 10.11.
Ohnivá pánev čerta Barnabáše 14.08.
Zapečené maso od Aleše 26.10.
Zeleninový sendvič 04.10.
Papriková polévka s vejici 04.10.
Grilované plněné papriky 25.07.
Plněná roláda z mletého masa 08.07.
Tortily s kuřecím masem II. 24.11.
Papriky pečené s česnekem 23.01.
Hříbková pomazánka 23.01.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0859s norob)