| Domácí účto | Rybář | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | FormOffice | Omalovánky | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | DWN.cz | Email šablony | Recepty doma | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky > Zahuštěné > Rybí Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Halászle

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 5
Autor:
Zobrazeno/týden: 1712x / 7x
Přidáno/změněno: 9.1.2015
Kategorie: - Polévky - Zahuštěné - Rybí

Inredience:

800 až 1000 g rýb (zvyšky
aj čerstvé vnútornosti a hlavy)
koreňová zelenina (mrkva
zeler
petržlen)
cibuľa
zmes ko-
renia na ryby
soľ
celé čierne korenie
mletá paprika sladká
aj štipľavá
(feferónky)



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Na tuku speníme cibuľu, pridáme pokrájané ryby a zeleninu,
opražíme ochutíme korením, zalejeme vodou a varíme domäkka.
Celkom na záver vložíme ozdobné kúsky ryby a povaríme tak,
aby sa nerozpadli. Vyberieme ich, vývar prepasírujeme a ešte
raz necháme prejsť varom. Kúsky uložíme na taniere a zalejeme
polievkou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Halászle:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Rybí
Kapří polévka bramborová 25.10.
Rybí polévka z kapra II. 11.10.
Krémová polévka z kapra 15.10.
Krabí polévka krémová 22.08.
Rybí polévka s paprikou a rajčaty 08.06.
Rybí polévka z kapra (halászlé) 23.05.
Bujabeza 11.05.
Špenátová polévka s uzeným lososem a vejcem 01.05.
Halaszle 29.09.
Rybí polévka babičky z Prachatic 29.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2022. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0956s norob)