![img/kat16.png](img/kat16.png) |
Kategorie receptů |
|
|
![email16.png](img/email16.png) |
Recepty na email |
|
|
![recept](img/dwn16.png) |
Doporučujeme |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
|
|
![reklama](img/reklama.jpg)
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Bramboráky s uzeným masem
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Uzené maso uvaříme ve vodě doměkka. Necháme ho vychladnout a nakrájíme na drobné kostičky. Mléko ohřejeme - aby bylo horké. Česnek oloupeme a utřeme se solí.
Brambory oloupeme. Polovinu nastrouháme nahrubo a druhou polovinu nastrouháme nahrubo. Do brambor přidáme uzené maso, prosátou mouku, vejce, horké mléko, česnek, podle chuti majoránku, pepř, sůl a vše pečlivě promícháme.
Na pánvi rozehřejeme sádlo a postupně na něm smažíme tenké placičky. Podle potřeby přidáváme sádlo.
Vhodnou přílohou je zelný nebo zeleninový salát. Bramboráky je taky možné ihned po vyjmutí posypat sýrem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bramboráky s uzeným masem, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bramboraky-s-uzenym-masem">Recept: Bramboráky s uzeným masem</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bramboráky s uzeným masem:
![reklama](img/reklama.jpg)
|
|
![](img/new16.png) |
Nové-upravené recepty |
![RSS - Nové a aktualizované recepty](img/rss.png) |
|
Uzené maso
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Ostaní |
|
|
|