| Pletení | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Domácí účto | DWN.cz | Formuláře na PC | Recepty doma | Snadné hubnutí | Omalovánky | Rybář | EET Účtenky | FormOffice | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Zdělávaný králík | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 800 g vykostěného králíčího masa | ||||||||
Popis: Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme osolené porce masa, bobkový list, pokrájenou zelenou petržel, mírně polijeme vývarem nebo vodou a pod pokličkou dusíme doměkka. Hladkou mouku rozkvedláme ve smetaně a přes husté síto smetanu přilijeme k masu. Promícháme a necháme provařit. Podle potřeby můžeme omáčku zředit vývarem nebo vodou. Podáváme s knedlíkem, rýží nebo s těstovinami. |