| Počítej Kalorie | Email šablony | Omalovánky | FormOffice | Rybář | Hromadné emaily | Domácí účto | DWN.cz | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Pletení | Recepty doma | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Šunka s broskví


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:31.10.2018

Ingredience:

4 silnější plátky šunky nebo libového šunkového salámu
4 půlky kompotované nebo přezrálé broskve
1 lžíce Solamylu
1 lžíce tuku
případně šťáva z 1 citrónu

Popis:

Plátky šunky prudce opečeme na lžíci tuku. Ohřejeme 1 hrnek šťávy z kompotu a půlky broskví v ní prohřejeme. Použijeme-li broskve čerstvé, prohřejeme je v 1 hrnku vody, do které jsme přidali lžičku cukru a lžíci citrónové šťávy. Opečené plátky šunky poklademe na talíř, na ně položíme prohřáté půlky broskví a přelijeme je horkou šťávou z broskví, kterou jsme zahustili lžící Solamylu a za stálého míchání nechali přejít varem. Podáváme s rýží.


Jít na recept Šunka s broskví >>