| Domácí účto | Hromadné emaily | Recepty doma | Omalovánky | Rybář | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Email šablony | Pletení | DWN.cz | FormOffice | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Šunka s broskví | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 silnější plátky šunky nebo libového šunkového salámu | ||||||||
Popis: Plátky šunky prudce opečeme na lžíci tuku. Ohřejeme 1 hrnek šťávy z kompotu a půlky broskví v ní prohřejeme. Použijeme-li broskve čerstvé, prohřejeme je v 1 hrnku vody, do které jsme přidali lžičku cukru a lžíci citrónové šťávy. Opečené plátky šunky poklademe na talíř, na ně položíme prohřáté půlky broskví a přelijeme je horkou šťávou z broskví, kterou jsme zahustili lžící Solamylu a za stálého míchání nechali přejít varem. Podáváme s rýží. |