| Pletení | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Recepty doma | Rybář | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | FormOffice | Email šablony | Domácí účto | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Roštěnky po maďarsku


Doba přípravy:01:15
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:29.8.2014

Ingredience:

4 roštěnky
80g cibule
2 zelené papriky
1 lžíce rajčatového protlaku
20g hladké mouky
1 lžíce oleje
400g brambor
mletý pepř
mletá paprika
sůl
1 feferonka

Popis:

Roštěnky na několika místech při okrajích nařízneme,aby se maso při úpravě nekroutilo,lehce naklepeme,posolíme,porášíme mletým pepřem a mletou paprikou. Vložíme do dobře rozehřátého oleje a po obou stranách rychle opékáme. Přisypeme kroužky cibule a osmažíme do růžova. Potom zalijeme horkou vodou nebo vývarem s kostí a přiklopené pokličkou dusíme. Občas maso obrátíme a podle potřeby podlijeme. K téměř měkkému masu přilijeme trochu vody s rozmíchanou moukou,přidáme rajčatový protlak,sekanou feferonku,kostičky oloupaných brambor,proužky zelených paprik a za občasného zamíchání dodusíme vše doměkka. Nakonec podle chuti přisolíme.


Jít na recept Roštěnky po maďarsku >>