|
| Omalovánky | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | EET Účtenky | DWN.cz | Počítej Kalorie | Domácí účto | MojeUnikovka.cz | FormOffice | Pletení | Email šablony |
|
| ||||||||
|
Roštěná na zeleném pepři | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 750 g roštěnce | ||||||||
|
Popis: Zálivku připravíme smícháním všech ingrediencí a necháme v chladu odležet. Květák nebo brokolici rozebereme na růžičky, karotku nakrájíme na silnější šikmé řezy a uvaříme doměkka v osolené vodě. Odleželý roštěnec mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, pokapeme worcesterem a olejem, dáme do ledničky proležet. Maso opečeme na oleji po obou stranách doměkka a na talíři obložíme zeleninou, zálivku podáváme zvlášť v omáčníku. |