| Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | DWN.cz | FormOffice | Recepty doma | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Email šablony | Počítej Kalorie | Pletení | Rybář | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Roštěná na zeleném pepři | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 750 g roštěnce | ||||||||
Popis: Zálivku připravíme smícháním všech ingrediencí a necháme v chladu odležet. Květák nebo brokolici rozebereme na růžičky, karotku nakrájíme na silnější šikmé řezy a uvaříme doměkka v osolené vodě. Odleželý roštěnec mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, pokapeme worcesterem a olejem, dáme do ledničky proležet. Maso opečeme na oleji po obou stranách doměkka a na talíři obložíme zeleninou, zálivku podáváme zvlášť v omáčníku. |