| Rybář | Hromadné emaily | Email šablony | Omalovánky | DWN.cz | FormOffice | Formuláře na PC | Recepty doma | Domácí účto | Pletení | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Polévka pro batole


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:1
Autor:
Přidáno/změněno:14.8.2022

Ingredience:

150 g hovězího masa
10 g másla
5 g mouky
220 g špenátu
40 g smetany
20 g cibule
petrželka
sůl
1 vejce

Popis:

Z masa a půl l vody uděláme vývar. Špenát podusíme v minimálním množství vody, umeleme ho. Uděláme si cibulovou jíšku na másle a rozředíme ji masovým vývarem. Do polévky dáme špenát a ještě chvíli povaříme. Když je polévka hotová, nakrájíme do ní maso, vařené vejce a zalijeme smetanou, zdobíme petrželkou.


Jít na recept Polévka pro batole >>