| Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Domácí účto | FormOffice | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Recepty doma | Rybář | Pletení | Email šablony | DWN.cz | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
Pizza quattro stagioni | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500 g hladké mouky | ||||||||
Popis: Mouku prosijeme do mísy. Přilijeme 125 ml vlažné vody, přidáme sůl, rozdrobené droždí a mouku. Přikryjeme a asi 15 minut necháme na teplém místě kynout. Přilijeme 6 lžic olivového oleje, znovu prohněteme a dalších 60 minut necháme kynout. Rajčata oloupeme, odstraníme jádra a poté je nakrájíme na kostičky. Povaříme se 2 lžícemi olivového oleje. Ochutíme solí a pepřem a tymiánem. Formu na pizzu vymažeme olejem. Těsto dobře prohněteme, vyválíme a vložíme do forem. Troubu předehřejeme na 250°C. Rajčata rozdělíme na těsto. Přidáme žampiony, šunku, artyčoky a feferonky. Posypeme kostičkami sýra, pokapeme olejem a 15 minut pečeme. |