|
| Domácí účto | Hromadné emaily | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Pletení | Formuláře ZDARMA | FormOffice | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Email šablony | Omalovánky | DWN.cz | Počítej Kalorie | MojeUnikovka.cz | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
|
Myslivecká kančí kýta | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: kančí kýta750g | ||||||||
|
Popis: Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli.kančí kýtu nakrájíme na plátky,nebo na kostky.přidáme jí k cibuli a orestujeme.přidáme koření,houby, nakrájenou slaninu na kostičky,klobásu na půlkolečka.Zalijeme vývarem.a dusíme do měka.Když je zvěřina měká,tak přidáme nakrájenou kyselou okurku a sterilovaný hrašek.lehce povaříme.Můžem lehce dokyselit okurkovým nálevem.Kyž je dochuceno,tak si v mléce rozmícháme hladkou mouku a zahutíme.Nakonec přidáme smetanu.Podáváme s houskovým knedlíkem. |