| Hromadné emaily | Omalovánky | Snadné hubnutí | Pletení | EET Účtenky | Počítej Kalorie | FormOffice | Formuláře na PC | Email šablony | Recepty doma | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Rybář |
|
| ||||||||
Myslivecká kančí kýta | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: kančí kýta750g | ||||||||
Popis: Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli.kančí kýtu nakrájíme na plátky,nebo na kostky.přidáme jí k cibuli a orestujeme.přidáme koření,houby, nakrájenou slaninu na kostičky,klobásu na půlkolečka.Zalijeme vývarem.a dusíme do měka.Když je zvěřina měká,tak přidáme nakrájenou kyselou okurku a sterilovaný hrašek.lehce povaříme.Můžem lehce dokyselit okurkovým nálevem.Kyž je dochuceno,tak si v mléce rozmícháme hladkou mouku a zahutíme.Nakonec přidáme smetanu.Podáváme s houskovým knedlíkem. |