| Hromadné emaily | Formuláře na PC | Pletení | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Rybář | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Email šablony | Omalovánky | Počítej Kalorie | FormOffice | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Maso v alobalu


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:18.10.2023

Ingredience:

maso na řízky (vepřové nebo kuřecí)
tvrdý sýr
měkký salám (kuřecí,junior aj.)
cibule
anglická slanina
máslo (někdy používám i rostlinné)
plnotučná hořčíce a alobal

Popis:

maso si nakrájíme na jednotlivé řízky, osolíme a opepříme (pokud někdo používá i jiné koření, může být), na kus odmotaného alobalu (do kterého se zabalí řízek)se namaže, nakrájí, jak se povede, máslo, na máslo se položí onen řízek, ten se potře plnotučnou hořčicí, dále klademe po celé ploše řízku nakrájený sýr(tvrdý), potom tři až čtyři kolečka salámu (nějaký měkký),na to se poklade nakrájená cibule na kolečka, plátky a nakonec se nahoru položí plátek anglické slaniny. Takto připravený řízek se zabalí do alobalu a zabalený se peče v troubě 15 až 20 minut. Já to peču ve staré plynové troubě na nejvyšší teplotu. Při rozbalování opatrně ať Vás nespálí pára.
K tomuto masu se může podávat příloha podle chuti (brambory, hranolky, zelenina atd.)


Jít na recept Maso v alobalu >>