| Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Pletení | DWN.cz | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Recepty doma | Email šablony | EET Účtenky | Rybář | FormOffice | Zbrojní průkaz | Omalovánky |
|
| ||||||||
Maso v alobalu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: maso na řízky (vepřové nebo kuřecí) | ||||||||
Popis: maso si nakrájíme na jednotlivé řízky, osolíme a opepříme (pokud někdo používá i jiné koření, může být), na kus odmotaného alobalu (do kterého se zabalí řízek)se namaže, nakrájí, jak se povede, máslo, na máslo se položí onen řízek, ten se potře plnotučnou hořčicí, dále klademe po celé ploše řízku nakrájený sýr(tvrdý), potom tři až čtyři kolečka salámu (nějaký měkký),na to se poklade nakrájená cibule na kolečka, plátky a nakonec se nahoru položí plátek anglické slaniny. Takto připravený řízek se zabalí do alobalu a zabalený se peče v troubě 15 až 20 minut. Já to peču ve staré plynové troubě na nejvyšší teplotu. Při rozbalování opatrně ať Vás nespálí pára. |