| Snadné hubnutí | DWN.cz | Recepty doma | Pletení | Omalovánky | Počítej Kalorie | FormOffice | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Hromadné emaily | Rybář | Email šablony | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Hrančářský guláš | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg hovězí přední bez kosti | ||||||||
Popis: 1 kg hovězího masa nakrájíme na menší kostičky, na sádle osmažíme cibuli na drobno krájenou, zpěníme lžíci sladké papriky, přidáme lžíci rajského protlaku, mírně podlijeme vodou, vložíme maso, osolíme, a spolu s kořením(5feferonek nebo 1/2lžičky pálivé papriky, česnek, pepř majoránka) dusíme do měkka. Pak přidáme na větší kousky nakrájené brambory. Přidáme skleničku zeleninového leča a dusíme až se vydusí na šťávu. |