| Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Rybář | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Recepty doma | Omalovánky | DWN.cz | Pletení | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Domácí účto | FormOffice | Email šablony | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Holštýnský biftek


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:12.11.2015

Ingredience:

250 g cibule
4 lžíce oleje
4 bifteky po 150g
1/2 lžičky pepe
sůl
2 lžíce másla

Popis:

Oloupejte cibule a nakrájejte na plátky. Cibuli osmahnete do zlatova na 2 lžících rozpáleného
oleje, rychle míchejte. Potom vyklopte na talíř. Zbývající olej dejte do pánve a rozehnejte.
Vložte bifteky a opékejte zprudka za častého obracení. Po 2 minutách, když jsou bifteky
pěkně opečené, snižte teplotu. Hotové bifteky osolte a opepčete. Dejte na ně máslové hobliny
a servírujte na ohřátých talířích. Cibuli dejte zpět do pánve a vmíchejte do vypečené šťávy.
Dochuťte pepřem a solí. Vhodnou přílohou jsou brambory maštěné máslem s petrželkou.


Jít na recept Holštýnský biftek >>