| Pletení | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | EET Účtenky | Domácí účto | Rybář | Recepty doma | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | FormOffice | DWN.cz | Email šablony | Počítej Kalorie | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Candát na žampionech


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:5.7.2009

Ingredience:

sůl
máslo 50g
candát menší 1ks
žampiony 80g
smetana kysaná 1 dcl
citronová šťáva

Popis:

Candáta osolíme, uděláme v něm malé zářezy, do kterých vložíme malé kousky žampiónů. Dno pekáče poklademe kousky másla, na ně položíme rybu, kterou opět pokryjeme kousky másla a za častého podlévání vodou ji pečeme do měkka. Rybu vyjmeme, do šťávy přidáme smetanu rozkvrdlanou s citrónovou šťávou a solí. Takto připravenou omáčku přivedeme do varu a procedíme.


Jít na recept Candát na žampionech >>