| Snadné hubnutí | Rybář | Formuláře na PC | DWN.cz | Domácí účto | Email šablony | FormOffice | Počítej Kalorie | Omalovánky | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Pletení | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Brněnské vepřové kotlety | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 vepřové kotlety | ||||||||
Popis: Cibuli a česnek oloupeme. Cibule spaříme vařící vodou a necháme je v ní 5 minut. Potom je opláchneme studenou vodou. Kotlety naklepeme, u kostí nařízneme. Kosti ponoříme do horké polévky nebo vody tak, že je držíme za druhou stranu porce asi minutu. Potom osolíme a opepříme. Osmažíme v horkém tuku cibulku a česnek. Vyjmeme, necháme rozpálit tuk a osmažíme na něm kotlety. Podáváme s bramborami a osmaženými cibulkami a česnekem. Posypeme zelenou petrželkou a pažitkou. |