| Zbrojní průkaz | Pletení | FormOffice | Recepty doma | Hromadné emaily | Email šablony | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | EET Účtenky | Domácí účto | DWN.cz | Snadné hubnutí | Rybář | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bramborka s uzeným a vepřovým masem


Doba přípravy:00:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:9.6.2009

Ingredience:

300 g brambor
150 g hrubé mouky
500 g kyselého zelí
300 g uzeného bůčku
300 g bůčku
1 vajíčko
4 stroužky česneku
3 větší cibule
majoránka podle chuti
pepř mletý
kmín
sůl

Popis:

Brambory nastrouháme, přidáme dva stroužky utřeného česneku, trochu kmínu, pepř, mouku, vajíčko. Zamícháme těsto. Upečeme bramboráky na pánvi.
Uzené maso, bůček nakrájíme na kostky 2x2cm a upečeme s cibulí, česnekem, kmínem a trochou soli do růžova.
Kyselé zelí uvaříme ,do vřelého zelí přidáme syrovou cibuli.
Nakonec bramborku natrháme do pekáče přidáme kyselé zelí vše smícháme a necháme chvíli proležet v teplé troubě.


Jít na recept Bramborka s uzeným a vepřovým masem >>