| FormOffice | Email šablony | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Domácí účto | Hromadné emaily | Rybář | Recepty doma | EET Účtenky | Pletení | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Omalovánky | DWN.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bochánky Šoldry s uzeným masem


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:16.8.2017

Ingredience:

1/2 l vývaru z uzeného masa
1 kg hladké mouky
2 lžičky soli
5 dkg droždí
10 dkg sádla
2-3 celá vejce
1/2 kg uzeného masa
1 kg klobásy
párky (dle chuti) 20 dkg anglická slanina

Popis:

Do mísy dát mouku, sůl, vejce. Ve vlažném vývaru rozpustit droždí a pak vlít do mouky. Vývar zhotovíme vyvařením uzeného masa, které koupíme dle vlastní chuti (krkovička, kotleta)s polévkovým kořením.Sádlo rozpustit a vlažné vlít do těsta. Dobře vypracovat vláčné těsto, nechat vykynout a dělat bochánky naplněné uzeným masem a párky obalenými plátkem anglické slaniny nebo klobásou. Péci asi na 180 °C dozlatova. Upečené potřít zbytkem vývaru s trochou rozpuštěného sádla.


Jít na recept Bochánky Šoldry s uzeným masem >>