|
| Formuláře na PC | Pletení | EET Účtenky | Omalovánky | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | MojeUnikovka.cz | DWN.cz | Recepty doma | Snadné hubnutí | Email šablony | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Domácí účto |
|
| ||||||||
|
Bažant na víně | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: bažant | ||||||||
|
Popis: Dobře očištěného bažanta vykostíme a rozdělíme na porce. Do každé vložíme slaninu a cibuli. Osolíme, zalijeme vínem a necháme přes noc odležet. Jednotlivé porce zabalíme do plátku slaniny, na pekáči rozpustíme máslo, přidáme nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu a dáme péci do trouby. Podléváme červeným vínem ve kterém byl bažant naložen. Když je měkký, vyjmeme maso a šťávu zaprášíme strouhaným chlebem, povaříme a přelijeme jí naporcované maso. |