| Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Domácí účto | EET Účtenky | Email šablony | Hromadné emaily | DWN.cz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Pletení | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Rybář | FormOffice |
|
| ||||||||
Bažant na víně | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: bažant | ||||||||
Popis: Dobře očištěného bažanta vykostíme a rozdělíme na porce. Do každé vložíme slaninu a cibuli. Osolíme, zalijeme vínem a necháme přes noc odležet. Jednotlivé porce zabalíme do plátku slaniny, na pekáči rozpustíme máslo, přidáme nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu a dáme péci do trouby. Podléváme červeným vínem ve kterém byl bažant naložen. Když je měkký, vyjmeme maso a šťávu zaprášíme strouhaným chlebem, povaříme a přelijeme jí naporcované maso. |