| DWN.cz | Email šablony | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Hromadné emaily | Pletení | Formuláře ZDARMA | Rybář | FormOffice | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Recepty doma | Formuláře na PC | Omalovánky | Domácí účto |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Pečené maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Živáňská v jenském skle

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 8
Autor:
Zobrazeno/týden: 3147x / 1x
Přidáno/změněno: 23.4.2012
Kategorie: - Maso
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso

Inredience:

bravčové mäso-krkovička
hovädzie mäso-biela pečeň/falošná sviečkovica/
divina
soľ
čierne korenie
červená paprika
cibuľa
slanina-domáca
klobása
olej



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

mäsá pokrájame na tenké plátky a ešte ich vyklepeme.Približne v rozmeroch cca 7 x cca 12 cm.Slaninu,cibulku a klobásu pokrájame na tenké kúsky.
Soľ,korenie a červenú papriku spolu pomiešame v pomere 1:1:1.
Začíname hovädzím,posypeme mix korením,položíme na mäso cibulu,slaninu a klobásu a prikryjeme bravčovým mäsom z oboch strán nakoreneným.A zase slanina,cibula a klobása a potom divina.Keď je už vyššia kopa zvalíme a uložíme do jenského skla. Keď je už naplnená a nacepovaná velmi tesne aj po bokoch polejeme olejom,zakryjeme a dame na 48 hod. do chladničky.Potom to dáme do studenej rúry a nastavíme čas na 90 minút pri teplote 190 stupňov C.
Podávame s varenou ryžou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Živáňská v jenském skle:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Pečené maso
Maso v alobalu 18.10.
Kuře ve smetanové krustě 10.11.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Tandoori masala 24.10.
Ostré kuře 24.10.
Řecká stehýnka 14.08.
Vepřové válečky 14.08.
Kotlety z Texasu 14.08.
Gyros z Řecka 14.08.
Kuře v pečícím sáčku 13.12.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.104s norob)