| FormOffice | Zbrojní průkaz | Recepty doma | DWN.cz | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Omalovánky | Email šablony | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Rybář | Pletení | Domácí účto | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Listová Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Zelníky od Arnošta

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:35
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1051x / 3x
Přidáno/změněno: 2.9.2018
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Zelenina - Listová - Kysané zelí
- Placky (bramboráky atd)

Inredience:

300 g kysané zelí
150 g hladká mouka
100 ml mléka
2 ks vejce
15 g soli
olej na smažení
avzek kudrnky - petrželka
špetka mletého kmínu
200 g šunky
svazek mladé cibulky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Zelí scedíme a překrájíme na malé kousky. Petrželku a cibulky drobně pokrájíme.
Mouku prosijeme do mísy, přidáme vejce a po částech vmícháme mléko. Rozmícháme na hladké těstíško, přidáme nakrájené zelí, petrželku a cibulku. Ochutíme mletým kmínem a solí. Promícháme, až se všechny suroviny spojí. Vznikne těsto husté jako na bramboráky.
Na pánvi nebo lévanečníku rozehřejeme olej. Těsto nabíráme sběračkou a lijeme na rozpálený olej. Placky o průměru asi 8 cm smažíme z obou stran dozlatova.
Hotové zelníky pokládáme na papírové ubrousky - odsají přebytečný olej. Při podávání pokládáme plátky šunky nebo opečené uzeniny,lze doplnit i nakládanou zeleninou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zelníky od Arnošta:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Listová
Zelný bramborák 18.10.
Masová směs na tousty 18.10.
Kuře v zelí 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Sarma - pečené zelné listy 10.11.
Špenátové karbenátky 24.10.
Obědový pekáč 24.10.
Dušená kapusta se salámem 24.10.
Koložvárské zelí trochu jinak 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0833s norob)