|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
Recept na Žebírka v javorové marinádě
|
|
|
| |
Postup přípravy:1.Připravte zálivku
Suroviny na zálivku promíchejte ve velké míse a přidejte k nim žebírka. Důkladně promíchejte, aby se stejnoměrně obalila. Uložet je do ledničky a nechte alespoň 4 hodiny marinovat.
2.Pečte na plechu
Troubu předehřejte na 220 stupňů, horkovzdušnou na 200 stupňů. Rozložte žebírka na plech vyložený pečícím papírem a pečte půl až třičtvrtě hodiny, až budou hezky propečená a měkká.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Žebírka v javorové marinádě, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zebirka-v-javorove-marinade">Recept: Žebírka v javorové marinádě</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Žebírka v javorové marinádě:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|