| Hromadné emaily | Rybář | FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Omalovánky | Domácí účto | Formuláře na PC | Pletení | Recepty doma | DWN.cz | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Zbojnický řízek

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 5205x / 13x
Přidáno/změněno: 6.8.2010
Kategorie: - Maso - Vepřové maso
- Tepelně úpravená jídla - Řízky
- Zelenina - Brambory
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

4 plátky z krkovice (může být i kýta,karé 10-15dkg na porci)
brambory (4 porce)
8 větších cibulí
sterilizovaný hrášek malý
sladká mletá paprika
sůl,pepř
česnek
olej
feferonky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Brambory pro čtyři osoby nakrájíme na čtvrtky, osolíme a dáme vařit.Když jsou hotové, scedíme je, do hrnce přidáme trošku oleje a brambory orestujeme.Pak je poprášíme červenou (mletou)sladkou paprikou a přidáme ster. hrášek. To vše smícháme a necháme mírně orestovat.
Mezitím než se nám uvaří brambory, si oloupeme cibuli, nakrájíme ji na kolečka, dáme do hrnce - osolíme, opepříme, přidáme trošku oleje,trošku vody a dusíme tak, aby cibule jenom zesklovatěla. Nesmí být rozvařená ani syrová. Pokud máme v hrnci více vody a oleje, cibuli přecedíme.
A nyní maso. Naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme česnekem (lepší je po opečení, nepálí se)a restujeme jako přírodní řízek.
Když je maso hotové, můžeme servírovat.
Směs brambor dáme na talíř, na brambory položíme plátek masa (já dávám krkovičku, je šťavnatější, ale může být jakékoliv vepřové), na maso a brambory dáme podušenou cibuli - čím více, tím lépe. Nakonec přidáme nasekanou feferonku na cibuli - jako třešničku na dort.
Takto připravený "Zbojnický řízek" je velmi dobrý a pikantní.
Dobrou chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zbojnický řízek:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zelenina
Dušené fazolové lusky 18.10.
Selská omeleta 18.10.
Medvědí tlapa z kuřecího 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Tousty se šunkovou pomazánkou 18.10.
Zelný bramborák 18.10.
Masová směs na tousty 18.10.
Fazolová polévka na kyselo II. 18.10.
Cibulový koláč z kynutého těsta 18.10.
Balkánský pekáč 18.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (6.7689s norob)