| 
 
  | 
    |  | Kategorie receptů |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Recepty na email |  |  
    |  |  
 
 
 
  | 
    |  | Doporučujeme |  |  
    | 
 |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    | 
 |  
 | 
  |  |  
    |  
 
 | 
  
    |  | Recept na Závitky ze pstruha se šlehačkovým pohlazením |  |  |  |  | 
 Postup přípravy:
 Ze středně velkých pstruhů si uděláme ostrým filetovacím nožem 2 filety bez kostí (po obou stranách - zůstane nám pouze hlava s čistou kostrou).Všechny filety pokapeme citrónovou nebo limetovou šťávou, posypeme bylinkami, zakápneme olejem a necháme cca dvě hodiny marinovat.
 Na každý jeden filet položíme krabí tyčinku a obložíme ji na dlouho nakrájenou cibulí. Celé to zabalíme jako "španěláka". Hotové závitky naskládáme vedle sebe do remosky a poklademe připraveným máslem.
 Pečeme pozvolna cca 40minut. Pak po vytvoření výpeku z ryb zaléváme šlehačkou a ještě cca 5 minut necháme péct.
 Rozpečená cibule, bylinky, výpek a šlehačka vytvoří fantastické šlehačkové pohlazení.
 Podáváme s domácím, čerstvě upečeným kmínovým chlebem.
 Dobrou chuť.
 
 
  |  | Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Závitky ze pstruha se šlehačkovým pohlazením, zkopírujte si následující kód: |  |  
  |  | | <a href="http://www.varimerecepty.cz/zavitky-ze-pstruha-se-slehackovym-pohlazenim">Recept: Závitky ze pstruha se šlehačkovým pohlazením</a> | 
 |  |  
  |  |  |  | 
 
  Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Závitky ze pstruha se šlehačkovým pohlazením:
 
 
  
 
         
         | SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře.
  více informací>> | Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy
  více informací >> |  |  
 | 
  | 
    |  | Nové-upravené recepty |  |  |  
    | Ryby |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Ostaní |  |  
    |  |  
 |