| Formuláře ZDARMA | Pletení | Formuláře na PC | Recepty doma | EET Účtenky | Email šablony | DWN.cz | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Rybář | Počítej Kalorie | Omalovánky | Domácí účto | FormOffice | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Prorostlé (bůček, plecko, krkovička) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Zapékaný zelný nákyp

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:15
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 937x / 1x
Přidáno/změněno: 28.3.2017
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Zelenina - Brambory
- Zelenina - Listová - Kysané zelí

Inredience:

500g vepřová plec
2 střední cibule
500g kysané zelí
rajčatový protlak
1 kapie
smetana ke šlehání
polévková lžice plnotučné hořčice
2 polévkové lžíce rostlinného oleje
2-3 brambory
mletý pepř
5 kuliček nového koření
3 bobkové listy
sůl
sladká paprika



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme na kostky nakrájene maso a krátce opečeme, až se maso zatáhne. Poté maso vyjmeme, do výpeku dáme nakrájenou cibuli, kterou usmažíme.(než změní barvu)
Do většího kastrolu dáme opláchnuté a pokrájené kysané zelí, přidáme maso, osmaženou cibuli, rajčatový protlak. Osolíme, přidáme bobkový list, nový kořen, pepř a dvě lžíce sladké papriky.
Podlejeme vodou, a zvolna dusíme. V průběhu dušení opatrně podléváme vodou a připravíme si na kostky nakrájenou kapii a brambory. Na kostky nakrájené a osolené brambory uvaříme zvlášť.
Když je maso téměř měkké, přidáme nakrájenou kapii, uvařené brambory. Ještě chvíli dusíme až se nám vydusí co nejvíce vody. Mezitím rozehřejeme troubu na 220-240 stupňů. Do šlehačky si vmícháme lžíci hořčice. Připravíme si zapékací mísu, do které, přemístime obsah kastrolu. Můžeme vytáhnout koření, které nam příjde pod ruku a vmícháme připravenou šlehačku.
Dáme zapéct asi na 25 minut.

Dobrou chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zapékaný zelný nákyp:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Vepřové koleno jedna báseň 14.08.
Vepřové válečky 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0953s norob)