jedno balení špaget
jedna větší
nebo dvě menší cibule
cikánská omáčka
jedna menší konzerva hovězího masa ve vl.šťávě
jedna menší konzerva vepřového masa ve vl.šťávě
trochu tuku
20dkg nastrouhané cihly
sůl
pepř.
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Na tuku osmahneme do zlatova cibuli,přidáme hovězí a vepřovou konzervu,15 min. podusíme a přidáme cikánskou omáčku.Uvaříme špagety a vysypeme je do menšího pekáčku,nebo do zapékací mísy.
Zalijeme masovou směsí,důkladně promýcháme a necháme 20 min. zapékat.
Posypeme strouhaným sýrem a sýr necháme zapékat,až se vytvoří křehká kůrka.
Podáváme teplé,nebo vychlazené,jako dort.
( do směsi se dle chuti mohou přidat houby.