| Domácí účto | DWN.cz | Email šablony | Snadné hubnutí | Omalovánky | Rybář | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Pletení | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | FormOffice | EET Účtenky | Formuláře na PC | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Drůbež > Kuře Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Zapékané brambory trochu jinak

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1247x / 1x
Přidáno/změněno: 21.4.2013
Kategorie: - Maso - Drůbež - Kuře
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Brambory

Inredience:

kuřecí masa
brambory
tvrdý sýr eidam
olivový olej
mletá paprika
2 vajíčka
trochu mléka
houby sušené
klobáska
sůl,oregáno



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Nakrájíme brambory i se slupkou na kolečka, vymažemne zapékací mísu olivovým olejem Vytvoříme první vrstvu brambor a posolíme. Pak na pánvi z ostra osmahneme nakrájené maso, klobásku a houby.Samozřejmě osolíme a přidáme papriku.Následovně vytvoříme 2 vrstvu ze směsi, kterou jsme si připravili.Završíme další vrstvou brambor a dáme do trouby na 180 stupnů až brambory začnou chytat barvu polijeme rozšlehaným vejci s mlékem a oregánem a nakonec přidáme nastrouhaný sýr. nechámáme tak dlouho až sýr zhnědne.


Doporučení: podáváme s jakýmkoliv dresingem,výborný je provensálský od helmans.Dá se výborně obmněnovat záleží na fantazii a na chuti

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zapékané brambory trochu jinak:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Kuře
Balíček na gril 18.10.
Medvědí tlapa z kuřecího 18.10.
Farfale se sýrovým přelivem 18.10.
Kuřecí maso v kečupové marinádě 18.10.
Bylinkové kuřecí prsa na grilu 18.10.
Kuřecí čína s pórkem 18.10.
Kuře ve smetanové krustě 10.11.
Kuře v zelí 10.11.
Cikánská kuřecí mňamka 10.11.
Žlutá rýže II. 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.093s norob)