| Email šablony | Formuláře na PC | Rybář | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Domácí účto | Recepty doma | Pletení | EET Účtenky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Omalovánky | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Zapečené rybí kari

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:50
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2204x / 1x
Přidáno/změněno: 6.7.2010
Kategorie: - Maso - Ryby
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy

Inredience:

1 kg ryby nebo rybího filé
2 lžíce oleje
1/2 lžičky hořčičných semínek
2 stroužky česneku
MAGGI Bylinky česnek a petržel
1/8 lžičky mletého zázvoru
1 lžička kari koření a koriandru
1/2 lžičky chilli nebo pálivé papriky
3 rajčata
2 citrony
2.5 šálku vody
1 lžička octa
1 lžička soli



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Rozehřejeme olej a přidáme hořčičná semínka, rozetřeme česnek, zázvor a vše necháme vařit 2 minuty.
Pak přidáme MAGGI Bylinky česnek a petržel, omytou nastrouhanou kůru z citronu, sťávu z jednoho citronu, koriandr, kari, ostrou papriku, rozkrájená rajčata, vodu a dusíme vše asi 15 až 20 minut.
Potom dáme do rozehřáté trouby péci rybu, kterou osolíme, pokapeme octem, zalijeme připravenou omáčkou. Na rybu se současně položí kolečka citronu a vše pečeme, až je ryba měkká. Podáváme s vařenými brambory.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zapečené rybí kari:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Ryby
Filé po čínsku 18.10.
Plněný pangas 10.11.
Pstruh na domácí způsob 10.11.
Pstruh s houbami v alobalu 10.11.
Mrkvové placičky s pangasiusem 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Steaky z lososa 14.08.
Zapečené rybí filety s kysaným zelím 14.08.
Pstruh s překvapením 13.12.
Grilovaný pstruh v alobalu s brambůrky 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1346s norob)