| EET Účtenky | Formuláře na PC | Email šablony | Omalovánky | Pletení | Hromadné emaily | DWN.cz | Počítej Kalorie | Rybář | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | FormOffice |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky > Zahuštěné Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Zapečená cibulačka

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:40
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 970x / 1x
Přidáno/změněno: 18.5.2014
Kategorie: - Polévky - Zahuštěné - Zeleninové

Inredience:

4 větší cibule
3 lžíce oleje
2 lžíce hladké mouky
3/4 litru zeleninového bujonu (voda a 1 kostka bujonu)
20g másla
200g strouhaného ementálu
4 opečené toasty
pepř,sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Cibuli nakrájíme na tenká kolečka. V hrnci rozehřejeme olej a máslo a na něm cibuli opečeme do zlatova. Posypeme moukou a za stálého míchání lehce zapražíme. Osolíme, opepříme a zalijeme zeleninovým bujonem. Necháme pozvolna vařit asi 30 minut. Mezitím si připravíme 4 polévkové misky vhodné k zapékání ( můžou být jakékoliv, např. skleněné žáruvzdorné, ale nejlepší jsou keramické). Do každé rozlámeme polovinu opečeného toastu a prosypeme zhruba polovinou ementálu. Zalijeme horkou polévkou a na povrch každé misky položíme druhou polovinu toastu. Povrch bohatě posypeme druhou polovinou sýra a dáme zapékat do vyhřáté trouby. Vyndáme až je sýr na povrchu zapečený do zlatova. Při podávání pozor na horké misky.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zapečená cibulačka:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zahuštěné
Kudlovská zelňačka 18.10.
Fazolová polévka na kyselo II. 18.10.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Špenátová polévka II. 14.08.
Aldova bramboračka 14.08.
Čočková novoroční polévka 14.08.
Bramborová polévka s bryndzou 13.12.
Jednoduchý rychlý boršč 13.12.
Myslivecká latina - polévka 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0774s norob)