| EET Účtenky | Pletení | Domácí účto | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Omalovánky | Rybář | Zbrojní průkaz | Email šablony | FormOffice | Recepty doma | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Zvěřina Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Zajic na černo

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 13550x / 10x
Přidáno/změněno: 9.6.2009
Kategorie: - Maso - Zvěřina - Divočina
- Maso - Králík
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy

Inredience:

zajeci predek,
60g masla,
1mrkev,
1petrzel,
1/4 celeru
1cibule,
pepr
nove koreni
bobkový list
tymian,
sul,
3 lzice hl mouky,
cervene vino



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Na masle osmazime na kolecka nakrajenou zeleninu a cibuli,zalijeme vyvarem,okorenime a v tomto zakladu dusime zajeci predek. Měkou zverinu vyjmeme ze stavy,kterou zahustime maslovou jiskou pridame cervene vino a precedime na zajice.priloha:knedlik

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



diskuse Uživatelská diskuse k receptu Zajic na černo:

(2 příspěvků) 1

hodnocení
zajíc na černo
100% souhlas se Stáninou. Chci vařit králíka na černo na Štěpána a zkoumám, jestli někde nejsou jako příloha doporučené gnocky a nestačím se divit, co se tu vydává za zajíce na černo. Tenhle recept znám jako zajíce na divoko, jen tam schází jalovec. Začátek dobrý, ale konec chybí. V ingediencích, co se tu píšou se zajíc nakládá jako na svíčkovou a pokračuje se stejně jako u svíčkové. Jen se vývar dost zredukuje, zelenina se nepasíruje. Přidáme sušené švestky a rozinky, povaříme. Redukce se zahustí povidly a strouhaným perníkem. Místo ořechů můžu vřele doporučit pražené mandličky. Omáčka je hustá a není jí moc, proto mi kynuté knedlíky nepřijdou jako ideální příloha.
Napsal: iudit dne 22.12.2009 12:26:08
hodnocení
zajíc na černo
Toto není zajíc na černo,ale na svíčkové.Správně se ke všem těmto surovinám ještě dává,rozinky,sušené švestky,ořechy,3lžíce švest.povidel a strouhaný perník,pak je to zajíc na černo.Já ho vylepšuji tím,že do zahuštěné omáčky dám kysanou smetanu a podle potřeby osladím.Tak to je vše,kdo to takto udělá v troubě,neprohloupí,ale bude si jen pomlaskávat.Stánina,
Napsal: Stánina dne 20.12.2009 18:18:05


Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zajic na černo:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zvěřina
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Sekaná z muflona 23.01.
Kančí se šípkovou omáčkou 28.12.
Myslivecké právo - zvěřina 28.12.
Bažantí polévka 09.06.
Kančí hřbet na česneku 28.04.
Srnčí filé po lesnicku 08.10.
Divoká sekaná 05.09.
Hubertův guláš z divočáka 05.09.
Srnčí guláš se žampiony 27.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0734s norob)