1 a 1/2 hrnku vody
2 polevkove lzice octa
4 lzicky rozmekleho masla,margarinu,nebo i sadla
4 hrnky hladke mouky
2 polevkove lzice suseneho mleka
1/4 lzicky cukru
1 a 1/2 lzicky soli
1/2 lzicky kminu
2 a 1/4 lzicky suseneho drozdi
(nebo drozdi pro domaci pekarnu)
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Zaciname s vodou a postupujeme podle poradi v receptu.Pekarnu nastavime podle toho jak tmavou chceme mit kurku a to na 2 nebo 3 a zapneme start.
Priprava zabere jenom par minut a pak uz pekarna pracuje sama. Asi po trech hodinach jenom vyndame skutecne dobry chleb s krupavou kurcickou.
Recept je predevsim pro ty,co ziji mimo cesko a pouze
sni o ceskem chlebu,treba jen se sadlem a s cibuli.
Dobrou chut!